Latest Movie :

Transformers 3D İndir, Transformers Tek Link 3D İndir, Transformers 3D Half SBS İndir

Transformers | 2007 | Convert 3D | 3D Half SBS | 1080p.x264 TR/ENG


http://www.imdb.com/title/tt0418279/
Yapım : 2007, ABDOyuncular:Shia LaBeouf (Sam Witwicky) , Megan Fox (Mikaela Banes) , Josh Duhamel (Kaptan Lennox) , Tyrese Gibson (USAF Tech Sergeant Epps) , Rachael Taylor (Maggie Madsen) , Anthony Anderson (Glen Whitmann) , Jon Voight (Savunma Bakanı John Keller) , John Turturro (Ajan Simmons) , Peter Cullen (Optimus Prime (sesi))

Cybertron ismindeki robotların gezegenine hoşgeldiniz! Farklı mekanizmalara dönüşebilme yetenekleri olan robotların yaşadığı bu gezegen, aslında iki farklı cepheye bölünmüştür. İyi ve kötü robotlar olarak farklı hedeflerin peşinde koşan bu Transformer'lar, gezegenlerindeki yakıt stoklarının azalması sonucu, uzayda farklı yakıt kaynaklarının arayışı içine girerler.

Ve tabi ki bu arayış, kimyasallar ve gerekli yakıt mineralleri açısından son derece zengin olan Dünyamıza düşürecektir yollarını. Kolaylıkla otomobillere, uçaklara, deniz taşıtlarına, kamyonlara dönüşebilme yeteneği olan bu robotlar, dünyaya gelerek bu kaynakları ele geçirebilmek için bir savaş başlatacaklardır. Kötü ruhlu robotlar Decepticonlar'ın tek isteği kendi isteklerini elde edebilmek için dünyayı yok etmektir. Tabi yine karşılarında iyi robotlar ve onların başı Optimus Prime'ı bulacaklardır.

Tüm dünya televizyonlarında büyük bir beğeni ile izlenen dizi versiyonundan ve 1986 yılında çekilen animasyonundan sonra şimdi de sıra Transformers'ı yeniden beyazperdede seyretmekte! Pearl Harbor, Ada gibi büyük bütçeli filmlerin altından başarı ile kalkan Michael Bay çocukluk sevdamızı perdeye aktarmak için yönetmen








LETİTBİT

http://letitbit.net/folder/26993711/13685743


TURBOBİT


http://turbobit.net/download/folder/1360849


PARTLAR UYUMLUDUR KARIŞIK İNDİREBİLİRSİNİZ İYİ SEYİRLER
Share this article :

+ yorum + 1 yorum

16 Mart 2013 04:00

Güzel Film,

80 Adet 3D Film Sadece 100TL - 3D nin Keyfine Varin (Kapida Ödeme).3D Detay Kontrol fonksiyonu müsterilerine göstermek yöneterek 3D efekti karsilasmak özellestirmenize olanak saglar, 3D Ses Yakinlastirma yetenegi fonksiyonu iyi saglar would you sistemleri, geride 3D ses.

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. 3D Film indir, Full Hd Film indir, HD 1080p Film indir, Mkv Film indir - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger