Latest Movie :

Shrek 3D - Srek 3D - 1-2-3-4 - BoxSet - 3D Half Sbs - 1080p - Bluray TR/ENG



Shrek 1 | Srek 3D | 2001

Cirkin gorunumlu, yesil bir canavar olan Shrek, son derece mutlu bir yasam surer. Camur banyosu yapmaktan ve kendi batakliginda yasamaktan son derece mutlu olmasina karsin, cevresindekiler, hatta oz anne ve babasi bile onun goruntusune, pis kokusuna dayanamaz. Ancak Shrek'in kendine guveni tamdir ve butun bu olumsuzluklar onun moralini bozmaz. Gunlerden bir gun guzel prenses Fiona, bir ejderha tarafindan kacirilir. Duloc ulkesinin iktidar hirsiyla yanip tutusan yoneticisi Lord Farquad, prensesi kurtarmak icin Shrek'ten yardim ister. Lord, ideal es olarak prenses Fiona'yi secmistir ve onu ejderhaya birakmaya hic niyeti yoktur.
http://www.imdb.com/title/tt0126029/



Shrek 2 3D | Srek 2 3D | 2004



Shrek ile Fiona balayindan donmustur. Fiona'nin ailesinden gelen bir davet mektubuyla karsilasirlar. Fiona'nin kral babasiyla kralice annesi, yeni evli cifti Uzak Ulke'ye davet etmektedir. Bunun uzerine yanlarina Esek'i de alarak yola cikarlar. Prensesin geri donusunu kutlamak icin Uzak Ulke'nin vatandaslari sokaklara dokulmustur. Kral ve Kralice de sevgili kizlarinin ve hic tanimadiklari damatlarinin (yeni Prens) donusunu heyecanla beklemektedir. Ancak her ikisi de yeni damatlarinin dis gorunumune hazirlikli degildir. Ustelik sevgili kizlari da cok degismistir. Shrek ile Fiona'nin bilmedigi bazi gercekler vardir. Bu surpriz evlilikle birlikte Fiona'nin kral babasinin gelecege yonelik planlari suya dusmustur. Bunun uzerine o ana kadar ki butun gelismeleri tersine cevirebilmek icin Fiona'nin Peri Vaftiz Annesinden, Yakisikli Prensten ve unlu canavar avcisi Cizmeli Kedi'den yardim ister.

http://www.imdb.com/title/tt0298148/



Shrek The Third 3D | Srek 3 3D | 2007



Kral Harold hastalaninca taht icin uygun bir varis bulmak Shrek'e duser. Aksi takdirde tahta gececegi icin cok sevdigi batakliktan ayrilmak zorunda kalacaktir. Bu konuyla ilgili olarak Esek ile Cizmeli Kedi'yi gorevlendiren Shrek, taht icin en dogru varis olarak gordugu kisiyi gozune kestirir. Bu kisi, Fiona'nin asi ruhlu kuzeni Prens Artie'den (Justin Timberlake) baskasi degildir. Ote yandan cok cok uzaklarda Fiona'yi bir zamanlar yuzustu birakip terk eden eski nisanlisi Prens Charming, tahti ele gecirmek icin peri masallarindan topladigi kotu adamlar ordusuyla kentte firtinalar estirmektedir. Ancak kenti savunmaya kararli olan Fiona ile annesi Kralice Lillian'in peri masallarindaki iyi insanlari yanlarina topladigindan haberi yoktur. Shrek, Esek ve Cizmeli Kedi'nin, gelecegin krali olarak gordukleri Artie'yi daha mukemmel olmasi icin degistirme cabasi devam ederken, diger tarafta Fiona ve prensesler ordusu ise Prince Charming'i durdurmak zorundadir. Bunu basaramazlarsa ortada Artie'nin hukum surecegi bir krallik kalmayacaktir.

http://www.imdb.com/title/tt0413267/




Shrek Forever After 3D | 2010



Şeytan ruhlu ejderhanın hakkından geldikten; güzeller güzeli prensesi ve kayınpederinin krallığını kurtardıktan sonra yeşil yaratığımız daha ne yapsın? Sevimli Şrek'imiz artık evinin erkeği olmuştur. Bir zamanlar ödünü patlattığı köylülerin bahçe bellerini gönülsüzce imzalayarak günlerini geçirir. Peki, onun yeri göğü inleten ünlü kükremesine ne oldu?

Kendisini "gerçek bir canavar" gibi hissettiği günlerin özlemini çeken Şrek, tatlı dilli işadamı Rumpelstiltskin ile imzaladığı anlaşmada dolandırılır. Kendisini aniden Uzak Ülke'nin çarpık alternatif versiyonunda bulur. Rumpelstiltskin'in kral olduğu o ülkede yeşil canavarlar av malzemesi haline gelmiştir. Üstelik Şrek ile Fiona hiç tanışmamıştır. Saflığı yüzünden yaptığı herşeyi geri alarak dostlarını kurtarmak, dünyasını geri kazanmak ve hayattaki tek gerçek aşkına yeniden kavuşmak Şrekâ€ââ€�¢in bundan sonra atacağı adımlara bağlıdır.
http://www.imdb.com/title/tt0892791/



....::: TURBOBİT ::::.....

http://turbobit.net/download/folder/1376510
http://turbobit.net/download/folder/1448069
http://turbobit.net/download/folder/1377407
http://turbobit.net/download/folder/1377869


....::: LETİTBİT ::::.....

http://letitbit.net/folder/26993711/14718833
http://letitbit.net/folder/26993711/13759183
http://letitbit.net/folder/26993711/13762333
http://letitbit.net/folder/26993711/13765423




İYİ SEYİRLER
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. 3D Film indir, Full Hd Film indir, HD 1080p Film indir, Mkv Film indir - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger